Kijk terug: webinar vanuit GGD

Thema: Corona

19-03-2021

Welke rol spelen kinderen in de verspreiding van het coronavirus? Hoe werkt het bron- en contactonderzoek op school? Wanneer moet een klas in quarantaine? En wat is het testbeleid in het onderwijs? Voor onderwijsprofessionals: schoolbestuurders, schoolleiders, leraren en ondersteunend personeel.

Binnen het onderwijs leven vragen over het coronabeleid en wat dit precies betekent voor de school. Daarom organiseren GGD Hollands Midden in samenwerking met GGD GHOR Nederland en LCI/RIVM op donderdag 18 maart en donderdag 25 maart een webinar over corona en de maatregelen in het onderwijs.

We horen terug dat beide webinars erg interessant waren. Zij zijn nog 2 weken terug te zien. Hier de webinar van 25 maart voor het SBO en SO en hieronder voor VSO.