Goede overstap naar baan in het onderwijs

12-04-2021

Er is een handreiking gepubliceerd waarin de stappen staan beschreven voor een carrièreswitch naar het onderwijs. In deze handreiking zijn de opgedane ervaringen, kennis en inzichten vanuit het convenant ‘Aan de slag voor de klas’ gebundeld.

Dit vanuit het convenant ‘Aan de slag voor de klas’. De insteek van het convenant was om medewerkers uit de financiële dienstverlening te informeren over de carrièremogelijkheden in het onderwijs en te ondersteunen bij de overstap. 

De handreiking beschrijft de stappen om werknemers goed te laten overstappen naar een nieuwe carrière in het onderwijs, en de rol van alle betrokkenen hierin. Voor iedere fase in deze ‘reis’ van de overstapper worden aandachtspunten meegegeven. 

Voor meer vragen: het Onderwijsloket