Landelijke dag van de kwaliteitszorg in het onderwijs!

De dag wordt georganiseerd door Aloysius, RENN4, Yulius, CKMZ i.s.m. de Sectorraad GO.

Zet je organisatie weer eens stevig neer, durf in de helikopter te stappen en te kijken hoe de kwaliteitszorg er écht voor staat.

Er is door de branchevereniging een instrument ontwikkeld (op basis van ISO 9001) wat je daarbij kan helpen. Je zet het in naar eigen believen en je zou je zelfs nog kunnen laten certificeren. Maar daar is het niet om begonnen.

De Sectorraad GO is in gesprek met het Ministerie van OC&W over een financiële bijdrage om de komende jaren structureler aan de kwaliteitszorg in het gespecialiseerde onderwijs te werken. Tijdens deze dag graan we graag in gesprek over de insteek van dezer afspraken.

Is jouw Koers duidelijk voor iedereen binnen je organisatie? Weet je welke kritische samenwerkingspartners daarvoor nodig zijn en bespreek je met hen ook de afspraken en de voortgang? Is je personeelsbeleid nog ‘in sync’ met je doelen? En weet je aan welke doelen je werkt en hoe je die gaat evalueren? Heb je wel de goede instrumenten in handen?

Slechts een kleine greep aan vragen die jou gaan helpen je organisatie op een hoger kwaliteitsniveau te brengen.

Of je nu alleen kennis wil maken met de kwaliteitsnorm of juist al een ervaren gebruiker bent, we hebben voor iedereen een passend programma. Ook als je níet in het gespecialiseerd onderwijs werkt!

Voor slechts 50 euro kun je de hele dag deelnemen, schrijf je snel in!

Dat kan via dit e-mailadres: certificering@kwaliteitsnormspeciaalonderwijs.nl