Het GOngres | Inclusief onderwijs; een wereld te winnen

datum:
24-11-2023
Locatie:
ss Rotterdam, 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam

09:15 tot 17:00 uur (inclusief borrel)

Inclusief onderwijs; een wereld te winnen

Voor wie: De leden van de Sectorraad GO: bestuurders, schoolleiders, IB-ers, leerkrachten en netwerkpartners en andere belangstellenden

Op 24 november gaan we vanuit de zoektocht in West-Nederland in gesprek met de rest van Nederland. Yulius en iHUB hebben, specifieke opdrachten en vraagstukken met oplossingen omtrent inclusief onderwijs, die we graag delen om van elkaar te leren.

Het thema van ons jaarlijks GOngres is dan ook inclusief onderwijs. Aan de hand van een spetterende programma vol inspirerende sprekers zoals, breakdancer Redouan, Sharon Stellaard en Beno Schraepen, zullen we de dag openen om later met elkaar in gesprek te gaan. Good and Bad practices mogen beide voorbij komen zodat we van elkaar zullen leren.

Tijdens dit inclusieve Gongres is iedereen van harte welkom, ook als u buiten het gespecialiseerd onderwijs werkt. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden en maakt u twee keer een keuze voor een deelsessie.

Ticket Fee: 250,00 euro. Bij inschrijving geldt een betalingsverplichting van het volledige inschrijfbedrag ook bij annuleren. Na inschrijving ontvangt u een factuur per mail.

Mocht u gebruik willen maken van een overnachting op de ss Rotterdam, kunt u gebruik maken van een kortingscode. Voor meer informatie mail naar s.vandermeijden@gespecialiseerdonderwijs.nl.

U kunt zich niet meer inschrijven. Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Om op de wachtlijst te komen kunt u zich hier aanmelden.

andere activiteiten.