“Nieuwsflits” bijeenkomst van het landelijk netwerk Gewoon Speciaal ICT

datum:
23-06-2021
locatie:
Online

Tijdstip: 15:00 – 16:30 uur (Hier zijn geen kosten aan verbonden)

Gewoon Speciaal ICT is het landelijk netwerk van en voor professionals binnen het onderwijs met een passie voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften & ICT. Hierbij worden door de deelnemers kennis en ervaringen “good practice” uitgewisseld m.b.t. gebruik van ICT als middel bij het onderwijs aan leerlingen met speciale ondersteuningsbehoeften.

Tijdens de bijeenkomst van 23-06-2021 zal voor alle geïnteresseerden een presentatie gegeven worden over “Ontwikkelingen Wikiwijs Digitale Geletterdheid (V)SO”.

Je kunt je inschrijven via deze link. Je ontvangt dan een dag voor aanvang een link om deel te nemen via Microsoft Teams.  

Zie voor meer informatie ook de website van Gewoon Speciaal ICT. Je kunt ons ook volgen via onze Twitter en pagina op Facebook .

Als er vragen, opmerkingen en/of suggesties zijn of als je zelf kennis en ervaringen wilt delen dan horen en lezen we dat altijd graag. Deze kunnen gemaild worden naar de coördinatoren van Gewoon Speciaal ICT: Elle Peters en Thierry Koningstein.

andere activiteiten.