(Net)werkbijeenkomst Expertisegroep OGJ

datum:
09-06-2023
Locatie:
Op 4 locaties, zie bericht hiernaast

Tijdstip: 09:30 – 15:00 uur

BELANGRIJKE INFORMATIE: Werkconferentie “Stroom op” 9 juni 2023

Helaas is het aantal inschrijvingen voor de werkconferentie “Stroom op” niet wat we hoopten. Alleen regio Oost kan op een goede deelname rekenen.

Om die reden hebben we besloten de netwerkbijeenkomst van regio Oost door te laten gaan maar de andere drie bijeenkomsten te verplaatsen. De nieuwe datum voor de bijeenkomsten in Noord-West (Bakkum), Zuid (Deurne) en Zuid-West (Leidschendam) is 15 september 2023. We schuiven het programma voor deze drie bijeenkomsten gewoon door. Uw inschrijving blijft in principe staan. Opnieuw aanmelden hoeft dus niet.

In regio Noordwest en Zuidwest zijn de komende week nog andere bijeenkomsten met hetzelfde thema. Ik denk dat deze drukte ervoor gezorgd heeft dat beoogde deelnemers keuzes moesten maken en helaas niet voor onze netwerkbijeenkomst hebben gekozen. De veelheid aan bijeenkomsten over de JeugdzorgPlus (6-8-9 en 15 juni!) geeft wel aan hoezeer het thema leeft. Dus aan urgentiebesef geen gebrek. Laten we dat dan ook gebruiken om er direct na de zomer met opgeladen batterijen drie mooie netwerkbijeenkomsten van maken en we kunnen daarbij dankbaar gebruik maken van de opbrengsten uit regio Oost.

Werkconferentie “Stroom op” 9 juni 2023

Noord (Horizon Jeugdzorg-Antonius-Bakkum, Heereweg 114, Castricum. (iHub en Ronduit Onderwijs)

Oost (Horizon Jeugdzorg ‘t Anker- Harreveld, Kerkstraat 51 in Harreveld (iHub en Aloysius Stichting)

Zuid (Bijzonder Jeugdwerk- Deurne, Meester de Jonghlaan 4, Deurne (Pactum en Aloysius Stichting)

West (Schakenbosch-Leidschendam, Bouwlustweg 4, Leidschendam (Jeugdformaat en iHub onderwijszorg)

Op 9 juni a.s. komen de leden van de expertgroep OGJ (onderwijs bij gesloten jeugdinstellingen) weer bijeen. Tijdens deze bijeenkomst staat opnieuw de transformatie van het residentieel onderwijs bij JeugdzorgPlus instellingen centraal. De Expertmeeting over het doorlopend integrale dagprogramma binnen de Forensische Centra jeugd is in september gepland.

Voor meer informatie over de inhoud en het programma zie onderstaand de uitnodiging.

Voor aanmelden zie onderstaand inschrijfformulier.

andere activiteiten.