Webinar De basis op orde

thema: Corona

datum:
17-06-2021
locatie:
Online

Tijdstip: 15.30 – 16.30

Steeds vaker horen we geluiden van CvB-leden in het land dat men door de drukte rondom corona enkel nog toekomt aan de waan van de dag. Evaluaties schrijven, TLV aanvragen, brandjes blussen etc.

We vergeten waar het echt om gaat. Komen er simpelweg niet toe om eens stil te staan bij wezenlijke vragen. Wat is de beste oplossing voor dat ene kind in een complexe situatie? Hoe kunnen we als CvB ons team het best ondersteunen? Hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen reageren op, maar ook zelf ondernemend zijn? In deze dynamische wereld is het goed om zo nu en dan een pas op de plaats te maken. In het webinar De Basis op Orde willen we een uurtje stil staan bij vragen die er echt toe doen. Hoe zorg je ervoor dat je na corona de basis van je onderwijs en zorg op orde hebt? Welke rol speel je als CvB daarin? Het is belangrijk dingen goed te doen, maar doen we ook de goede dingen? Tot slot krijg je handvatten/handige tips over wat je wettelijk moet doen en wat niet per se nodig is. En hoe je jouw tijd het best kunt besteden?

Het webinar De basis op orde is even een pas op de plaats om daarna een flinke stap vooruit te kunnen zetten. Richting eind van het schooljaar, maar zeker ook naar het volgend schooljaar. Waarin we met CvB in Bedrijf doorgaan met het stimuleren van ondernemende Commissies voor de Begeleiding. Want een Commissie voor de Begeleiding die weet waarom ze er is, heeft Goud in Handen. Vooral voor kinderen complexe situaties!

Meld je aan voor De Basis op Orde. Stuur een mail naar info@cvbinbedrijf.nl met je naam, mailadres en school of organisatie. Je krijgt een paar dagen voor 17 juni de link toegestuurd om het webinar te volgen.

Expertgroep CvB in Bedrijf

andere activiteiten.