Aan de slag met evidence informed werken

datum:
16-04-2021
Locatie:
Online

Tijdstip: 11.00 – 12.15 uur 

1ste bijeenkomst: Wat kunnen we doen om leraren te ondersteunen bij het inzetten van post-corona interventies? 

Deze tijd vraagt onderwijsorganisaties evidence-informed te werken aan onderwijskwaliteit. Maar wat is evidence-informed werken en hoe doe je dat? Welke wetenschappelijk onderbouwde interventies zijn er? En hoe zorg je ervoor dat die benut worden in jóuw context?

Wat je kunt verwachten: Lector dr. Mascha Enthoven van Hogeschool InHolland neemt je mee in de dynamiek van het creëren en nemen van professionele ruimte in scholen en de ‘verantwoordingskracht’ die daardoor in de school ontstaat. Dr. Karen Peters, bestuurder bij STEV, is voorzitter van dit webinar en tevens lid van het Impactteam. Zij reflecteert samen met de deelnemers op de praktijk van de onderwijsbestuurder en legt de link met de activiteiten van het Impactteam. Er is in dit webinar ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Je hebt aan het einde van deze webinar theorie gehoord en voorbeelden horen passeren die je kunt gebruiken in jouw rol als bestuurder.   

De webinars zijn bedoeld voor bestuurders, kwaliteitszorgmedewerkers, schoolleiders en leraren. Alle webinars zijn uiteraard los van elkaar te volgen.  

Lees hier meer en meld je aan.

andere activiteiten.