Kennisgroep Kwaliteitszorg

datum:
16-03-2022
Locatie:
Online

Tijdstip: 09.30 – 11.00 uur

Op 18 januari organiseerden de PO-Raad de bijeenkomst voor de kennisgroep kwaliteit onder andere over het nieuwe toezichtskader met de coördinerend inspecteur Jolanda Pauw. Na dit webinar bleven er veel vragen over burgerschap. Er is behoefte aan meer informatie en handvatten. Wat wordt er van scholen verwacht? Wat moeten ze aanbieden? Hoe kunnen we dit op scholen vormgeven en waar zit de ruimte om hierin een eigen koers te varen.

De PO-Raad wil hier graag antwoord op bieden.

Binnen de PO-Raad hebben zij samen met School & Veiligheid ook het ondersteuningsprogramma Burgerschap op de Basisschool lopen.

In samenwerking met hen organiseert de PO-Raad een vervolg webinar op woensdag 16 maart van 9.30-11.00 uur.  In dit webinar zal Anne Bert Dijkstra een korte inleiding verzorgen, is er ruimte voor het stellen van vragen en zijn ambassadeurs van school en veiligheid aanwezig om de praktische vertaalslag te maken. Hoe kun je dit aanpakken en welke vragen stel je bijvoorbeeld vanuit je rol als Q medewerker aan de scholen en hoe begeleid je ze hierin.

Heb je nu al vragen aan Anne Bert Dijkstra? Mail je vraag vast aan k.titulaer@poraad.nl.

andere activiteiten.