Save the date: OplossingenLab 6

datum:
03-03-2021
locatie:
Online

Tijdstip: 09.30 uur – 11.30 uur

Verbinding onderwijs-zorg: Een verantwoord vervolg!  

De bijeenkomst vindt plaats in Teams via deze link. Om u goed te kunnen voorzien van informatie voor en na de bijeenkomst, verzoeken we u wel aan te melden via deze link.

Het OplossingenLab is voor partners die betrokken zijn bij de inhoud, organisatie en financiering van zorg in onderwijs of onderwijs in zorg voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Deze bijeenkomst is gericht op de samenwerking en ontwikkeling in de regio. Nodig daarvoor ook uw samenwerkingspartners uit. U kunt ook andere betrokkenen als samenwerkingsverbanden, zorgverzekeraars en -kantoren (CIZ) uitnodigen.

Deelnemen en meer informatie

Aanmelden voor het OplossingenLab kan via deze link Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Vincent Fafieanie (V.Fafieanie@nji.nl), Jasper Swuste (j.swuste@gespecialiseerdonderwijs.nl) of Willemijn Verhave (wverhave@vgn.nl), Desiree Capiteijns (Desiree.Capiteijns@VNG.NL)

Oplossingenlab 6 wordt georganiseerd door het Nederlands Jeugdinstituut (NJi), de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), Sectorraad GO en in samenwerking met de zorgconsulenten en DSP/Oberon.

andere activiteiten.


En de nieuwe naam is: Sectorraad GO!

Sinds 1 januari 2021 zijn LECSO en SBOwerkverband gefuseerd tot één, nieuwe organisatie voor gespecialiseerd onderwijs. Een organisatie die zich op basis van haar kennis en expertise inzet voor leerlingen met een bijzondere ondersteuningsbehoefte op onderwijsgebied. Dankzij het verbinden van deze expertise, zetten wij ons niet alleen nóg beter in voor de leerlingen in het speciaal basis-, speciaal- en voortgezet speciaal onderwijs maar bundelen we ook onze krachten voor het reguliere onderwijs. Omdat wij geloven in ontwikkelingen waarin leerlingen zoveel mogelijk sámen naar school gaan, ongeacht hun verschillen in ondersteuningsbehoefte. Als nieuwe organisatie zetten we daar graag onze gespecialiseerde kennis voor in. Bij deze nieuwe organisatie hoort een nieuwe naam. Vol trots heten wij nu Sectorraad GO!