Nieuwe medewerker

31-05-2023

Steffie van der Meijden komt per 1 juni de Sectorraad GO versterken.

Met sommige van jullie heb ik tijdens het GOngres al kennis kunnen maken. Voor degene die mij nog niet kennen, stel ik mij graag even voor:

Met grote opwinding en een diepgewortelde passie voor onderwijs, ga ik nu me inzetten als nieuwe adviseur van de Sectorraad GO.

Ik hoop dat we samen impact kunnen gaan maken en kunnen gaan laten zien hoe fantastisch het gespecialiseerd onderwijs is.

Mijn naam is Steffie van der Meijden en sinds 2012 werk ik in het onderwijs. Eerst heb ik als docent gewerkt op het MBO waar ik al snel voelde dat mijn passie lag op het pedagogische aspect van lesgeven.

Vanuit die passie ben ik gaan werken in de gesloten jeugdzorg waar ik als mentor aan de slag ben gegaan. Een fantastische, maar ook pittige baan waardoor ik besloot om een kijkje te gaan nemen op het Voorgezet Speciaal Onderwijs. Hier heb ik vier jaar mezelf mogen ontwikkelen als professional.

Naast mijn opleiding tot pedagogisch coach heb ik het meest geleerd in de klas, in contact met de kinderen/ouders.

Ik kwam er al snel achter dat de kijk op het gespecialiseerd onderwijs nogal eens vertroebeld kan zijn. Het medewerkerstekort, gaf mij de drive om te gaan laten zien dat werken in het gespecialiseerd onderwijs, juist fantastisch is!

Het is impact maken en zorgt er juist voor dat je iedere dag met een glimlach naar je werkt gaat. Ik hoop dan ook dat ik bij de Sectorraad GO mij o.a. in mag gaan zetten voor het stukje werving en imago.

Daarnaast hoop ik vele van jullie (op korte termijn) te ontmoeten, net zoals de leerkrachten in het gespecialiseerd onderwijs.

Ik nodig jullie dan ook graag allemaal uit op 20 juni op ons Kennisfestival 2023 Wachtlijst Kennisfestival – Gespecialiseerdonderwijs

Laten we daar alvast met elkaar kennis maken.