Van de voorzitter

16-12-2021

Wat een jaar hebben we met elkaar gehad. En dan is het jaar nog niet om en hebben we de week van deels sluiten, deels open voor noodopvang en de kwetsbare leerlingen nog voor de boeg.
 
We hebben veel met elkaar opgepakt, elkaar kritisch bevraagd, ook wel af en toe wat van elkaar gevonden maar bovenal, samen de klus geklaard.
Met veel bewondering en lof van ons en anderen lukt het ons zo goed als mogelijk voor elkaar te krijgen en te behouden dat onze leerlingen onderwijs met de daarbij noodzakelijke extra ondersteuning hebben gekregen.
 
Dat in een wereld om ons heen die sneller lijkt te gaan qua ontwikkelingen en meer van ons vraagt dan ooit. Voor het nieuwe jaar wensen we jullie en onze medewerkers het onderstaande toe:

Wij wensen jullie opladen van de energie. Om volgend jaar de uitdagingen weer aan te gaan. Wij wensen jullie veel mooie momenten en successen, met de geweldige doelgroep leerlingen waar we voor gaan en staan. Wij wensen jullie succes met jullie parels van expertise! Die maken dat expertise vermenigvuldigd wordt. Wij wensen ook dat jullie deze parels o.a. gaan delen met anderen. Liefst ook in de week voor het gespecialiseerd onderwijs. Wij wensen iedereen die nu helaas in een pittige situatie zit veel sterkte, wijsheid, kracht en hoop toe!

Natuurlijk wensen we ook Alain van de Haar, die 1 januari nu echt gaat starten, veel succes!

Geert Diever