Voorbereiden vereenvoudiging bekostiging

datum:
23-03-2022
Locatie:
Online

Tijdstip: 11:00-11:30 uur

Vanaf 1 januari 2023 wordt het primair onderwijs bekostigd op een nieuwe manier.

Voor schoolorganisaties wordt ondersteuning aangeboden middels de publicatie van brochures, handreikingen, tools, Q&A’s, informatiebijeenkomsten en het organiseren van een digitaal, tweewekelijkse technisch vragenhalfuurtje.

Het volgende vragenuurtje vindt plaats op 6 april (11.00-11.30 uur) en zal om de twee weken, op hetzelfde tijdstip zal plaatsvinden.

De bijeenkomsten vinden voorlopig alleen online plaats via Teams. Aanmelden is niet nodig.

Deelnemen kan via deze link: Click here to join the meeting

Bij het vragenhalfuurtje zullen ook beleidsmedewerkers van OCW aanschuiven. Het vragenhalfuur is voor een ieder (bestuurders, schoolleiders, controllers, financieel stafmedewerkers, MR leden, leraren, intern toezicht, etc.) die uitvoeringsvragen heeft in het kader van de voorbereiding op de vereenvoudiging van de bekostiging.  

Heb je een specifieke vraag die je graag behandeld wil zien, dan kun je die van tevoren mailen naar vereenvoudiging@poraad.nl.  Wil je alleen online aanschuiven zonder een specifieke vraag? Dat mag ook.

Voor zover de vragen die behandeld zijn in deze vragenhalfuurtjes niet als zijn opgenomen in de Q&A’s, dan worden deze na afloop van de sessie alsnog verwerkt,  zodat ze beschikbaar komen voor iedereen.

Voor meer informatie over de vereenvoudiging van de bekostiging kun jij kijken op de themapagina.

andere activiteiten.